Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 5 Jun 2012

Sunan Musafir... Lagi koleksi Novel RAM

Akhirnya peminat RAM semua dah tau kesudahan kisahnya pengembaraan Laksamana Sunan dan juga kisah sedih percintaan antara Laksamana Sunan dengan isterinya Ratna... ditambah dengan kehadiran Sunan Musafir... Lengkap sudah 6 buah novel kisah Laksama Sunan ni...


Bagi aku yg dah habis baca novel ni... rasa cam tak cukup... kalau boleh nak ada lagi sambungannya... Sememangnya bila baca novel hasil tulisan RAM ni... Memang puas hati ngn jalan ceritanya... aku memang kagum.. Tapi ada yg belum pernah baca n tak cuba baca terus kata susah nak faham sbb thriller kan... tapi tu pendapat depa kan... aku sememangnya dah tertarik dek magnet RAM ni.... Melekat terus...

So koleksi novel RAM aku bertambah lagi...hehehhe... dah tu novel kali ni edisi kulit keras... rege RM35... tapi masa aku beli kat kedai buku tu aku dapat rege RM31.50... mungkin sbb selalu sgt beli ngn dia... Bila my hubby beli utk kawan yg kirim... harganya biasa lah plak... Mungkin sbb hubby yg beli kot... Sorry yer ejaescobart n Balqis nazid... kawan2 aku ni pun blogger juga... jom singgah blog depa jom... Tunggu yer nanti ai poskan....

So tak nak ceciter sal novel ni coz kesian pada yg belum baca... yg pasti memang superb... ejaescobart... sabar yer... hehhe

dan semestinya aku tak sabar nak tunggu novel baru lagi... sbb kali ni RAM tak bgtau tajuk novel yg akan datang seperti kebiasaannya... cuma katanya tunggu sbb memang ada novel baru....


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~