Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 26 Jun 2012

++Lagi cerita Hazmi @HSA, Johor Bahru++

Memandangkan tgh hari Sabtu tu tak dapat balik, terpaksa tido lagi satu malam kat HSA... Sebenarnya mama pun dah tak sanggup nak tido sana... lastly malam tu tido kat ats katil Hazmi nyer sama2... Tapi tak lah selesa mana, at least dapatlah baringkan badan dr duduk atas kerusi...

gambar petang Sabtu...  Masa ni dah kompem kena tambah air... so gayanya macam dah sihat sbb nak balik... tapi tak boleh kan... Akhirnya kad Madagascar yg dapat dr air Silovite tu Hazmi tak lepas... itu jer yg dia wat main  hilangkan boring...
 Muka nampak dah ceria sket...
mama takut tgk jarum yg da kat tgn Hazmi
risau takut dia sakit tapi hazmi main pusing2 button biru tuh sampai tak leh nak pusing lagi

dah boring main kad... Hazmi tampal semua sticker yg ada pada kotak tisu... habis semua dia tampal.. baring semula,,, tido coz dia pun dah boring plus ngantuk mkn ubat... W/pun dah tak demam nurse tetap pantau dgn berikan ubat demam 4 jam sekali... Hazmi pun tak tahan asyik kena kejut mkn ubat ajer... Sudahnya mengamuk ngn mama... marah2... siap genggam tgn yg ada jarum tu nak tumbuk mama... aduyai Hazmi... sakit2 pun baran tak kurang... ikut saper lah tu ek???? hehehe (mama ke)

nasib baik ptg ahad tu hinggalah malam... Hazmi buang air sekali jer... muntah pun sekali jer... makan dah pun ok w/pun bukan kuantiti yg biasa... yg penting dia mkn... baru dapat balik...

jadi pagi Ahad tu doc decide dah boleh kuar w/pun lps doc tu check hazmi muntah lagi...  Sampai lah my hubby sampai nak ambil kitaorg Hazmi dah 3 kali muntah... sangat2 kesian tapi masa tu suara Hazmi dah kecoh... excited nak balik... babai ngn semua yg ada kat dalam wad... hehe

tido sblm doctor datang kali ke2 utk check up.. 
tak sabo dah nak balik.

W/pun dah keluar dr Spital... Hazmi masih tak berapa ok sbb masih lagi muntah... rasanya Hazmi yg ngeri nak mkn... asal masuk jer mknan dia terus set nak muntah... yg bagusnya minum air semua ok jer... tak plak dia muntah... kalau msuk bubur jer kompem muntah...huhuhu

nasib kurang baik aku minggu ni lepas Hazmi dah ok sket... Hazim lak kena muntah2... masuk angin... harap2 semua nya cepaat sihat dan semuanya berjalan lancar... aamiin...                                                                                                                                                                                                                                    
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~