Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 Julai 2012

++Terima Kasih Kawan @Balqis Nazid++

Jumaat lepas... sambil dok melepak n berblogwalking... sementara my hubby p smbahyang Jumaat... tetiba nampak van pos laju berhenti depan rumah... so dgn selamber jer aku wat dek... lantak lah kan... mana mungkin aku ni nak dapat barang via pos laju... mana lah ada org nak hantar barangkan... punya lah eksen tak kuar langsung p tanya... heheh

last2 aku decide nak kuar lah juga sbb pelik plak bila van tu tak gerak2 dr depan rumah aku... siap hon-hon lagi... so even pintu yg terbuka luas tu aku dok nampak derbar van n kawan dia dok tunggu dalam van... pastu aku nampak... ada makcik sorang tu ambik barang... so aku ngn senang hati... oooo barang mak cik tu rupanya... yakin beb... hehe

Tapi van tu tak bergerak juga... pelik lah lagi sekali... k lah keluar jer lah tanyakan... tak rugi pun... tup2 my hubby dah balik dr sembahyang... nampak dia dok sain terima barang... sekali aku dapat suprise dari seorang kawan... aku dapat ini....

Terkejut n tertanya2 saper lah plak yg hantar barang kat aku nih
?????????????????????
tanda tanya betul...
dah tengok alamat pengirim baru lah tau...
ooooo 
yang hantar tu kawan aku yg dok wat kan facial muka masa dia dok jb dulu
selalu aku call dia wat rawatan resdung kat my house
sekarang ni dia dah pun dok KL
lama sangat dah tak jumpa dia..

sambil dok buka bungkusan tu aku n my hubby dok teka macam2 lah... buku kot... ubat kot... coz masa tu kan ngn sakit ank beranak... dah lah tu bila nak buka... banyaknya balutan ngn surat khabar... memang betul2 suprise tau... hehe... dah selamat buka rupanya dapat ini.... i likeeeee....

FM dr Vietnam dan Bandung
Key chain dr Vietnam
Semuanya cantik2... 
Terima kasih sgt2 coz even aku tak dpt p sana 
tapi my friend bg hadiah ni kat aku kan
dapat tambah koleksi FM aku
terima kasih sangat2...

So mungkin semua tertanya2 gak kan saper lah kawan aku yg baik hati poskan tu dr KL ke Jb... nak bg FM n Keychain tuh.... kalau nak tau lebih lanjut dia pun blogger juga... lagi lama tulis blog dr aku rasanya cuma sekarang ni dah kurang sket sbb dia n chenta hati nya byk wat keje2 amal... so kalau nak sama membantu ngn kawan saya ni...jom singgah blog nia kat sini Balqis Nazid

##terima kasih banyak2 ita wat kan suprise n bg shila barang2 tu... sangat2 suka... 

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~