Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 17 Julai 2012

Tahniah!! Dato' Fazley... Juara Masterchef Celebrity yg pertama

Semalam final masterchef celebriti... nyaris aku tak tengok sbb terlupa langsung... nasib baik tetiba Hazim tukar2 channel coz dia nak tengok kartun...

ngam2 masa dia tukar tuh baru nak start... dari episode pertama aku tak pernah miss... siap record series lagi spy kalau tertinggal, dah record leh tengok smula... dan untuk my hubby juga yg kadang kejanya shift malam... boleh tengok gak kan... hehe

sudahnya semalam kita dah pun tau keputusannya... dan yg pasti ramai dah boleh agak Dato' Fazley akan menang... dengan mewakili dapur barat lawan Angah dari dapur Asia.... memang bersemangat betul Dato' Fazley semalam sampai tercungap2 sbb nya dapur yg dia dapat tu x ok... kesian tau...

Anyway.... Tahniah Dato Fazley juara masterchef celebrity yg pertama.... nak baca apa kata Dato' fazley jom klik kat sini..... Suber dari Berita Harian...

Per pun semuanya adalah cabaran... dan sememang nya dari awal episode sampai lah semalam Dato' Fazley memang konsisten... bestkan tgk cara dia masak...  
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~