Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 17 Ogos 2012

++Selamat Bercuti & Selamat Hari Raya Maaf zahir n Batin++

Bagi guru2 yg dah mula bercuti pada 16/8/2012 & 17/8/2012... aku ucapkan selamat bercuti... yg penting jgn lupa sek gantinya nanti slps raya... hehe...



yg dah pun balik kampung n merancang utk balik kampung... Berhati2 ketika memandu... Ingat insan2 tersayang yg menanti kita...


Aku pun sama dapat bercuti awal... tapi my hubby masih lg bekerja pada hari Khamis... Shift malam lak tu... so tunggu my hubby balik keje pg jumaat... baru lah kami bertolak balik kampung... yg paling excited Hazmi... hari2 tanya bila nak balik rumah wan...


Per pun yg penting dapat balik beraya di kampung.... Memang tahun ni turn beraya kat Baling... sbb setiap thn bergilir beraya dan thn lps dah pun beraya kat Gelang Patah.... Cuma yg tak best kebiasaannya balik kg naik waja... tapi tak dapat thn ni sbb waja wat hal lagi... jadi terpaksa naik Viva... Bukan aku tak bersyukur... cuma ralat sbb dah terbiasa ngn bonet waja yg besar... macam2 boleh isi bila nak balik Jb nanti... tapi kali ni terpaksa budget sbb bonet nya kecik...huhuhu


Di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir n Batin kepada semua... Maaf andai kata ada yg terasa hati n terguris perasaan semasa membacca blog ini... LOL 
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~