Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 18 Ogos 2012

Selamat sampai ke kampung halaman @Baling Kedah

Syukur Alhamdulillah telah pun selamat sampai ke rumak mak n ayah petang tadi... Bertolak kol 8pg... slps tunggu my hubby balik kerja... Best coz jalan td lancar jer dr JB ke Baling... selamat sampai kol 6.30ptg... perjalanan selama 10 jam setengah...

Best sangat dapat berbuka ngn mak n ayah...  esok ada sehari lagi berbuka beramai2... tahun ni semua my sis balik... memang cukup korum lah beraya tahun ni... so excited... hehe :-) :-)

Sup tulang, air asam, limpa goreng berempah, rendang daging utk berbuka :-)
sangat sedap

Cuma Hazim yg kurang sihat... tapi masih lagi berpuasa w/pun kepenatan berjalan jauh... sudahnya lepas berbuka tadi terus bagi ubat demam, batuk n selsema... Nasib baik semua ubat aku dah prepare awal2... Harap Hazim sembuh sepenuhnya esok....

Hazmi over exited sampai tak nak tidur, nak main ngn wan ajer....  akhirnya puas pujuk, tidur juga... hehe... Jom semua tido... esok nak sahur terakhir utk Ramadhan 1413H.... ZZZZZZZZ

Selamat hari raya Aidilfitri utk semua


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~