Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 21 Ogos 2012

1 & 2 Syawal 1433H

Raya kat kampung tahun ni... Tema light purple... pilihan Hazim... dan yg paling best tahun ni aku sempat bersembahyang raya coz Hazim n Hazmi dan pandai behave diri kat masjid with pak ngah daniel... sesi bergambar selepas sembahyang raya...

my luvly family

Hazim Ikhwan
Hazmi Ikhwan

Gambar terpaksa coz raya2 pun sibuk nak main guli
with saudara sepupu sblh me

Raya ke dua.... bersedia berjalan2 ke rumah saudara mara n kawan ayah... Mereka ini yg sentiasa dihati ku... Luv them very much....

@rumah kawan ayah.... dua2 budak ni excited nak mandi kolam tapi tak dapat coz dalam sangat lbh kurang 5kaki setengah... dalam sgt utk budak2... kalau nak mandi kang my hubby kena mandi sama... dah tak raya... Tak sangka rumah kat kg... pemandangan hijau dek hutan tapi ada swimmimg pool... sejuk mata memandang....


kat belakang rumah ada plak arnab... lagilah exited budak2 ini.... kat sekeliling rumah penuh ngn pokok buah2 an... memang sangat2 best...

Lagi rumah kawan ayah...  Tadi arnab sekarang turkey plak... dah macam p zoo plak hari... puas Hazim n Hazmi beraya tahun ni...

Last ke rumah adik ayah @my pak cik... tapi depa tak der... so berya kat rumah MIL my uncle...
Tamat sudah sesi beraya di hari kedua... seronok beraya di kampung...
Adik bongsu with ayag
Mak su with Hazim n Hazmi

apa plan raya ke 3?????????????? 

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~