Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 19 September 2012

From Kimchidramas to mykimchidrama... Now Dramacrazy.net

kan main panjang tajuk...
For me yg memang suka tengok drama korea...
kalau dulu selalu tengok dr mysoju tapi dah beralih arah ke http://www.kimchidramas.net
tup2 web tu dah hilang... sedih tau coz ada 3 siri drama me dok pulun tengok sekarang ni... 

asal cari jer kuar macam ni.... huhu

tup2 dah ada pengganti.... jom sama2 peminat drama korea kita tengok kat sini

boleh lah sambung balik tengok cite 
Arang and the magistrate, 
Faith (the great doctor) and 
to the beautiful you

sekarang dua2 dah tak der
Tapi ada banyak tempat lagi kalau nak tengok... 
antaranya


tapi aku prefer tengok kat sini...  jom peminat drama korea
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~