Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 13 Oktober 2012

Faith @ The Great Doctor Episode 4....++Error 404 (not Found) lagi... Aduyaiiii++

Sebelum dalam entry lepas2 me ada kongsi drama korea dari Kimchidrama... tapi sedihnya start kelmarin bila nak buka dah timbul semula eror 404... semua dah hilang...

 asyik ini yg keluar

So aku yg memang peminat setia drama korea ni terpaksa cari alternatif lain ... so p kat sini plak... dramacrazy.net.... so kat sini aku syer lah link ni kan... saper2 yg nak sambung tengok citer Faith episode 4 ....


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~