Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 16 Oktober 2012

8 Bulan @ 32weeks

Syukur Alhamdulillah... kandungan kali ni dah pun masuk ke minggu ke 32... senang cakap dah pun 8 bulan... kalau ikut kan ada lagi 8 minggu... tapi ikut pengalaman Hazim n Hazmi minggu ke 38 dah pun bersalin... Yg penting dua2 selamat n sihat kan...

Hari ni rutin check up lagi... Balik smula ke Klinik desa Skudai... kali ke 3 minum air gula free...

 picture dr en. google lah
harap2 yg terakhir lah... doa2 juga result nya nanti baik2 aja... 

Bacaan Hb pun maintain atas 11... hr ni 11.3mg... berat cam biasalah naik aja... dan kena tegur lagi sbb 2 minggu jer naik sampai 2 kilo... dah pun 69.7kg... hehehe
kadang2 rasa cam dah control makan, tapi naik juga... kata nurse kali ni, normal lah kan time ngndung ni berat naik aja... hehehe... makin membulat lah mak yong ni...  dah jadi cam dalam gambar ni tak agaknya.... hehe



 ngandung kali ni... rasa cam relax jer... beg aku n baby utk ke hospital pun belum kemas lagi... baju2 tambahan br beli semalam... yg lain semua guna dr abg Hazim n Hazmi... semuanya masih ok lagi...
so nak membasuh apa2 yg patut... harap2 plan menjadi n mak buyung ni rajin lah nak menyediakan kelengkapan yg patut... Ngee~~

so next appoinment 1/11/2012... nanti... lagi 2 minggu.. 

Faith @ The Great Doctor Episode 5

Jom sambung tengok episod 5 plak....

Faith @ The Great Doctor


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~