Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 17 Oktober 2012

Minggu Peperiksaan Akhir Tahun 2012

Minggu ni bermula hari Isnin 16/10/2012.... bermulanya peperiksaan akhir tahun bagi tahun ni...

Peperiksaan ni hanya utk tahun 3,4,5 dan 6 shj... sbb murid2 tahun 1 dan 2 yg mengikuti KSSR tiada peperiksaan... yg ada cuma peperiksaan sumatif... tiada markah cuma penilaian nya hanya mempengaruhi atau tidak mempengaruhi sahaja... kalau murid tidak mempengaruhi atau tak dapat selesaikan... Cikgu2 wajib minta murid selesaikan semula atau betulkan supaya semuanya menguasai...

me as a cikgu, mesti kena tanda kertas kan... so rasanya semua cikgu kat Malaysia ni tgh sibuk tanda gak kan... biasanya tak banyak paper tapi bila akhir tahun semua subjek exam, so  hari Isnin n Selasa sibuk tanda paper math 1 dan 2 tahun 5... hari ni sivik plak utk tahun 6... hari Jumaat plak menunggu paper Kemahiran Hidup tahun 4, 5 dan 6...

kredit kat pakcik Google utk gambar nih

So memang kena tanda cepat2... Syukur Alhamdulillah kertas math dah siap tanda tapi result tak best sgt... 2 org jer dapat A... 5 org dapat B.. dari 37 org... 14 org gagal... huhuhu.. sedih sangat... ni plak dok pulun tanda ketas Sivik thn 6.. nak siapkan malam ni juga...  tapi sempat plak dok update blog... 

SPSK pun tak siap lagi... esok kena semak smula kot2 ada lg yg tak lengkap... harap mak buyung ni sihat melaksanakan tugas... 

Untuk semua insan bergelar guru selamat menanda kertas peperiksaan...  

Faith @ The Great Doctor episode 6

sambung lagi Faith episod 6




Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~