Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 28 Oktober 2012

Segmen :Jom UP Follower Sampai 1000 ++

Hari ni tergerak hati nak join segmen ni anjuran blog Dunia Kecil Kami

mana lah tau lepas ni follower blog aku pun bertambah juga... heheheh
cara nak join segmen ni pun aku copy jer dari blog tuan punya...
Syarat2 nya...

1. Mesti follow blog ibu.. 
2. dan 'like' fanpage FB ( Sihat itu Menawan) ibu ye
3. Buat entry 'Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++'
4. Copy banner ibu  yg x comeii tu hehe
5. Tinggalkan link entry uollss kat komen sini ye

Tarikh tutup x tau lagi..

Ibu harap boleh menambahkan follower ibu hingga 1000++
 dan juga follower2 uoll yg join ni..

So kalau korang nak join juga jom klik kat link blog segmen ni...
Jom join ramai2...

Faith @ The Great Doctor Episode 17

Sambung tengok lagi....



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~