Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 4 November 2012

lepaskan hajat mak yong mengidam steamboat

Tq to my hubby bawa mak yong jalan2 @Dataran bandaraya Jb untuk makan steamboat... dah lama gak ngidam tapi tak der masa nak p... plan asal nak p hari Jumaat malam, lepaskan tension lps dah kena pantau SPSK... nasib baik dpat markah OK...hehe

Tapi my hubby plak demam hr jumaat, pastu berlarut ngn cherry berry hr Sabtu... mkn pun bubur ajer... asyik ulang alik masuk tandas... cancel semua plan... sudahnya malam ni baru berkesempatan...  tapi tak leh lah nak stay lama2 coz esok Hazim skul, me pun koje...

bayangkan mak yong mkn semua nih
hahahaha

sampai jer terus dok kat depan gerai no 14, nak mudah ambik jer dr situ... tapi tak best coz kuahnya pedas sgt... my hubby yg perutnya masih tak ok... tak dapat mkn langsung... sudahnya apa yg diambik mak yong mkan sorg jer... hahahh byk sesangat... makin memboyot lah jadinya...
Sudahnya my hubby mkn meehon sup ajer, hazim n hazmi syer nasi ayam...


Hazmi peace sokmo..
Tak mabeles mkn steamboat dr gerai no 14 nih
bg yg suka pedas2 ok lah kot
harus kah return sblm bersalin????
tapi yg penting hajat mak yong mengidam
terlaksana sudah....
Tq sesangat to my luvly hubby....

dah mkn... bawa jap budak2 ni kat tepi Pantai Lido.. 
kebetulan terbenti plak betul2 depan HSA... 
macam tau2 jer nak ke sana nanti...heheh
kan main suka dua bujang ni coz dah lama tak jalan malam2...
merajuk Hazmi tak nak balik...
Hazim kepenatan, balik terus tido... 
berkesempatan sblm mama bersalin kita datang lagi...
kalau tidak tunggu mama lps bersalin nanti ngn baby baru jer lah

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~