Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 7 November 2012

Majlis Anugerah Cemerlang 2012

Telah diadakan pada Selasa 6/11/2012... buat awal sbb ingatkan result UPSR pada hari rabu... tup2 19/11/2012(Isnin ) nanti baru result kuar...

Me bertugas bhgn pendaftaran n jamuan... so mknan yg cikgu2 lain dah bungkuskan... aku n member cikgu ni wat keje mudah masa parents mendaftar terus bagi buku program n mknan skali... lps budak terima hadiah pun terus soh dia ambik mknan terus... senang n  cepat...

nak juga tempek gambar bukti wat keje kat meja poendaftaran
hehehe
terasa mak yong sgt gemukss...

mak yong n cikgu cikgi

 Penerima Tokoh untuk tahun ni
tahniah utk semua yg berjaya

Syukur alhamdulillah majlis berjalan lancar... dalam kol 10pg dah settle semua... seronoksss ingat dah leh balik awal... tup2 GB announce ada meeting guru... hampehhh
"Saya yg menurut perintah"... akur aja... meeting sampai kol 12tgh...
petang ke Kapten steamboat n Grill utk jamuan akhir tahun cam entry kat sini...

Jamuan akhir tahun 2012 @Kapten Steamboat & Grill

Jamuan akhir tahun kali ni BAWS decide wat mkn2 kat Kapten Steamboat & Grill... terletak kat 8-01 & 10-01 Jalan tun abdul razak, Susur 6, Taman Suria Muafakat, 80200 Johore Bahru, Johor, Malaysia.... saper yg suka mkn ala2 korea leh datang sini... best n superb...



Selalu aku dok tengok kat rancangan Running Man tu bakar2 n mkn... Hari ni first time aku mkn... nak p mkn kat tempat lain aku cam was2... tapi kat sini kompem tak was2 n risau sbb ownernya memang org Melayu... siap ada tempat solat lagi... gambar2 ni semua aku ambil dr google.. tapi bagi yg nak tau lebih lanjut leh ke page FB Kapten kat sini


antara bahan utk steamboat
dan Grill
pilih yg mana korang suka
yg pasti sedap!!!!
daging, ikan sotong, udang, siput 
ketam, kupang, macam2 lagi lah
sampai tak terkata aku n member2 cikgu dok pulun makan tadi


Ni bukti kami cikgu2 p makan tadi... tak bayak gambar aku ambik sbb dok layan nafsu makan jer... makan2 ketawa, ketawa makan... kenyang perut suka hati... Alhamdulillah... masing2 balik bawa bau asap sampai ke rumah...haha


muka ceria n kekenyangan
rasa cam nak p lagi laks
with my family
bila agaknya...
adakah sempat return sblm bersalin????
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~