Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 13 November 2012

chek up di minggu 35++

hari Isnin ke klinik cam biasa... rutin check up mak buyung... cek perut comel lg...hehe
Biasa nya p check up hari Selasa tapi cuti deepavali so nurse bagi tarikh awal sehari... nasib baik juga tergerak hati nak tengok buku merah malam tadi... kalau tak aku p klinik masa deepavali... kompem kosong... hehe

lately ni aku rajin sangat kena BH contraction... macam dah nak terberanak jer... tapi tak der plak tanda2  yg sepatutnya... sampai hari Jumaat last sekolah tu ambik MC coz nak jalan pun my hubby pimpin... my hubby pun ikut sama ambik cuti Jumaat tu, takut aku bersalin awal... sampai ke hari ni masih lagi sakit2... tapi kurang sket... hari Rabu nanti dah pun genap 36weeks @ 9 bln... rasa nya baby pun dah Ok kalau bersalin kan...  moga semuanya ok hingga aku bersalin nanti

hasil check up semalam tak ok coz berat turun sket n Hb darah pun kurang... 10.6gm%... tapi kata nurse kalau berat dah turun tu dah dekat nak bersalin... hope so lah... tapi tak best bila ada tanda ngn pen merah kan..huhuhu
Minggu depan jumpa doktor plak...
Semoga semuanya dipermudahkan..
aamiin
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~