Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 19 November 2012

May Queen Episode 6

banyak hari dah tak upload citer korea
Jom sambung tengok drama ni



~~Debaran telah berakhir~~ UPSR 2012

hari result UPSR dah pun diumumkan... semua calon dah pun dapat keputusan kecuali yg tak datang ambik result lah... Tapi mungkin juga dah tengok sendiri kat laman sesawang http://saps.moe.gov.my dgn hanya masukkan no kad pengenalan... lps tu blh print... 

So me as ateacher... debaran telah berakhir... semua cikgu2 thn 6 dan cikgu yg byk membantu... semuanya dah dapat bercuti dgn tenang... Hal thn depan kita tunggu thn depan w/pun dah menjadi kebiasaan cikgu2 yg ajar thn 6 terfikir2 adakah akan mengajar lagi thn 6... kelas mana, subjek apa... dan yg penting kalau mendapat keizinan pihak sekolah nak juga pencen or rehat sekejap... bagilah peluang cikgu lain plak...hehe

Dah membebel ke lain plak cikgu sorg ni...hehe

 saat mendebarkan
antara calon yg dapat 5A
ada juga yg tak dapat datang sbb menghadiri peperiksaan sek agama

So result tahun ni...  bilangan 5A tu bertambah lah dr seorg thn lps jd 5org... tapi % bagi subjek tu ada yg menurun dan x mencapai target... Sedih tau... Keputusan sepenuhnya

Jumlah Calon = 85 orang
Tidak hadir = 3 orang
5A = 5 orang
4A 1B = 5 orang
Peratus menguasai = 68.7%
GPS = 2.42

Calon mendapat 5A
1. Amirra Najwa bt Bahtiar
2. Danisha Irma ap Daniel Maniarasu
3. Muhammad Iman Hazrel
4. Muhammad Shahrul Nizam bin Zam
5. Nurzulaikha Badrisyia bt Zulkeflee

TAHNIAH!!!! untuk calon yg mendapat 5A
dan yg paling penting untuk berjaya
pastikan kita menghormati guru

Secara peribadi... apa yg aku target tak tercapai sbb kalau blh x nak ada yg gagal dr kelas yg aku ngajar tu... Sudahnya B 19org, C 7org dan D 3org... sedih di situ...huhuhu... tak sangka plak ramai yg dapat B tapi naper lah tak sangkut A sorg dua kan... huhuhu Memujuk hati... terima lah seadanya keputusan yg memang takkan lagi berubah!!!!! Yg penting semua telah berusaha sedaya upaya mendapatkan yg terbaik....  
!!!!!!!!!!!!!!!TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!!
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~