Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 22 November 2012

tetiba tekak rasa nak mkn ini

sedapnya dapat makan ni
my pebret
 
dari kol 2ptg td sakit berulang sampai skrg... Braxton hicks... tapi makin kerap... terbaring jer... nasib baik sempat masak utk hari ni... dah petang baru teringat barang dapur semua dah hbs... kang kalau belum beranak sok xder bhn nak masak... my hubby lak keje pagi... memang tawakal jer bila makin dekat ni..

dalam sakit2 dok juga update x nak layan rasa sakit... tetiba tekak terasa sgt nak mkn tembikai..  terfikir lak nanti dah bersalin kompem dah x leh mkn... sejukkan... so bila my hubby ke kipmart wajib minta belikan...

 Tq to my hubby dia belikan dua2 merah dan kuning... sangat sedap.... Tq sayang...

May Queen Episode 8

Sambung tengok lagi



The Great Seer Episode 2

Jom sambung tengok lagi



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~