Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 30 November 2012

SR standing for.....

Hari ni genap baby SR berusia 7 hari
ramai yg tanya per nama baby kat FB
tapi aku diam jer
bukan sombong tapi sajer nak bagi ramai yg tertanya2
hehehehe

Actually ada sesetengah dah tau
rakan sekerja n yg sms aku directly tanya pun dah tau
cuma secara rasminya hari ni nak announce kat blog kesayangan ni

SR

v
v
v
v

Shila Romli
hehehe
bukan lah

atau
Sahfarin Rafshila 
hehehe
bukan lagi
jangan marah ekk

v
v
v
v
v

SAFFA RIDHWAH
Ertiny

Saffa >> Kesucian yang murni
Ridhwah >> Redha

Muka secetak my sons n daughter
!!!!Mama sayang kamu semua!!!!
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~