Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 3 Disember 2012

Saffa Ridhwah~~Hari Ke 10~~

hari ni genap 10 hari Saffa Ridhwah melihat dunia... agak2 nya dah nampak mama, papa, abg long n abg ngah ke lom??? hari ni cek kuning lagi... Syukur Alhamdulillah dah bawah bacaan 10... Tadi cek 9.8 tapi still kena p klinik lg 2 hari coz nurse risau takut kuning berulang semula... akur ajer lah... yg penting Saffa sihatkan...  so jom tengok Saffa Ridhwah membesar... ada beza ker??? hehe

Hari ke 7 @ seminggu

Hari ke 9


Hari ke 10

## Moga Saffa membesar jadi anak yg solehah...
## tak habis2 mood gediks mama upload gambar Saffa kat FB... hehe
## Jom LIKE page Selagi ku Bernafas kat FB... hehehe
## Maaf kpd blogger2 yg tag saya utk join segmen or GA... sy rehat dulu sambil berpantang... Update blog jer ikut masa n mood... ~~ghee~~


May Queen Episode 9

Jom sambung tengok



The Great Seer Episode 6

Jom sambung tengok lagi



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~