Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 6 Disember 2012

....Akhirnya Saffa sah sebagai warganegara Malaysia....

Dah nama nya menetap kat malaysia... Mestilah nak jadi warganegara Malaysia... Kalau tak jadi PATI lah... lagi payah... Tup2 ada jer yg datang rumah serbu... glamour kang... free ajer masuk TV n surat khabar...heheheh

Hari ni geanap 13 hari... kalau lebih dr 14 hari kena denda... so my hubby decide nak daftarkan Saffa n wat My Kid... kol 7.30am my hubby kuar rumah p Wisma Persekutuan kat bandar JB... dengan bangga rasanya my hubby lah paling awal... coz tempatnya lengang jer... Seronok sakan lah my hubby... mesti kejap jer dah siap... Semangat berkobar nak daftarkan saffa... tup2 semua kaunter tutup... huhuhu... yg ada tempat nak wat pasport jer...

Rupanya kami dah ketinggalan lah... dah lama tempat pendaftaran ni dah berpindah ke Setia Tropika... 2 thn dah... huaaaaa... bergegas lah my hubby ke sana... kol 9am baru sampai... sama cam kuar lambat dari rumah... kesian my hubby... so hari ni aku wat semua keje rumah dr memasak hingga mandikan Saffa... harap2 demam x berulang semula...

Rupanya proses wat my kid ni dah cepat... lepas isi borang.. semak nama Saffa berulang kali... akhirnya tunggu 2 jam... Siap semua surat beranak n my kid...

Sah sekarang SAFFA RIDHWAH BINTI SAHFARIN adalah warganegara yg telah berdaftar....

May Queen Episode 10

Sambung lagi



The Great Seer Episode 8

Sambung tengok lagi



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~