Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 7 Disember 2012

++Langgar lari++ berita sedih++

kes langgar lari ni memang menyakitkan hati... perit n payah nak terima... tapi kadang2 terpaksa terima berita pedih ni seadanya bila dah terjadi pada kita kan...

pagi2 tadi dikejutkan dengan panggilan telefon dr kawan my hubby... katanya kete waja kitaorg kena langgar... terkejut aku n my hubby.... cepat2 keluar... dah nasib kurang baik... kete waja yg dok dendiam parking kat tepi dah dilanggar dek hantu mana ntah... biasanya parking bertunda dalam pagar sndr tapi minggu lps buzy asyik ulang alik p klinik nak cek kuning Saffa, ditambah hujan jer waktu petang my hubby decide lah parking kat corner yg selalu my hubby parking... lagi pun mudah sket nak jemur kain baju Saffa dek panas matahari... cepat kering baju baby... Sedihnya pagi tadi tengok dah jadi cam gambar kat bawah...huhuhu.. 8 thn my hubby dok parking kete dia kat situ... hari ni nasib tak baik... dapat lak hadiah dr hantu tak bertanggungjawab... iiissskkk...

memang sedih, geram, bengang, tension... tapi pujuk diri Allah bagi dugaan pada hambanya yg mampu menerima dugaan tersebut...  so hati lebih terbuka n redha menerimanya w/pun byk juga $$$$$ nak kuar kan... memang dugaan... tak tau lah bila nak repair nih...

pastu call plak pemaju rumah nak tau progress.... sbb hari tu p tanya kat pemaju katanya akhir Nov 12 akan dapat kunci rumah, pastu tarik lagi awal Dec 12, tadi call katanya Januari thn depan plak.. lagilah sedih... Alasan or sebab diberikan pihak Majlis yg tak settle kan lagi... bayangkan lah aku beli rumah tu NOVEMBER 2009... dah lebih 3 thn tak siap2 lagi... frust sesangat... tunggu lagi lah...

dah lah bila dapat kunci plak proses air api katanya makan 2 hingga 3 bulan... lama tu... nampak gaya bln 5/6 thn depan lah baru leh masuk rumah baru... rasa cam menyesal pun ada... kalau tau nak jadi cam ni memang aku tak beli (masalahnya dah beli pun)... dan yg paling tak best lagi... start bln ni bayaran dah pun penuh utk rumah yg kunci pun lom dapat... tambah lagi byr sewa rumah... kos makin bertambah... huhuhu sungguh tak best.. :-( :-(

## Semoga Allah mempermudahkan semua urusan kami...
## Semoga rezeki kami semakin bertambah...
## Semoga 2013 menjanjikan sesuatu yg lebih baik dr tahun ini...
!!!!AAMIIN!!!



May Queen Episode 11

Sambung lagi



The Great Seer episode 9

sambung tengok jom



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~