Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 29 Disember 2012

Saffa n Buai

Dah sebulan... akhirnya beralah juga ngn Saffa... k lah Saffa menang... ingatkan nak wat cam Hazim dulu... x yah guna buai... senang sket... kat mana jer leh tido.. x yah nak bawa buai ke mana2...

Hazmi pun minta buai juga... konon x nak bagi... lagi kuat dia wat perangai... tak tido langsung... sudahnya letak dlm buai... senyum2.. tido nyenyak... tapi still ok coz guna buai kat rumah n rumah pengasuh jer... x lah kronik nak bawa ke mana2...

Semangat mama n papa x nak kasi... berlawan juga ngn Saffa... tapi dia lagi kuat... buntang ajer mata tu tahan ngntuk... 2 mlm tido kol 3.45pg... papa lak dah shift pagi... mana thn x cukup tido... sudahnya beralah juga... tido awal lah sket...
nyenyak nyer tido berbuai
 
semlm Saffa lagi mentel... dah dapat buai.. minta goyang plak tanpa henti... berhenti ajer... mula lah berbunyi... nak kena beli yg karen plak ker... biaq betui daq Saaffa nih... harap2 tak lah demand sangat anak dara mama sorg nih... makin membesar n byk peel... sayang kamu Saffa Ridhwah..
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~