Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 31 Disember 2013

Entry Melekat~Senarai Produk2 Jamu Susuk Dara JSD

Please like my page Jamu Susuk Dara Shila Romli

SENARAI PRODUK2 KELUARAN JAMU SUSUK DARA:::

1. JAMU PENGANTIN DARA - (RM65.00) / 10BIJI~ merapatkan/mengetatkan faraj~ mengembalikan dalaman faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)...~ meningkatkan kemutan~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku/CYSTS/mengecutkan FIBROID bersaiz kecil~ mengecutkan rahim dan batu meroyan

2. JAMU AKU DARA - (RM48.00) / 40BIJI (TE
MPORARILY OUT OF STOCK) ~ menambahkan tenaga badan~ meningkat nafsu syahwat~ merawat masalah keputihan dan sengugut~ melancarkan peredaran darah~ mencuci darah~memecahkan lemak

3. MAAJUN COKLAT LOVE HABIBI - (RM 48) /30gm~memberi stamina~buang angin~melawas~memanaskan badan~membantu naikkan syahwat

4. JAMU JALINAN CINTA (JAMU BERSALIN) - (RM48.00) / 40BIJI ~ikan haruan/belut/gamat ~ menyembuhkan luka jahitan dan ceasar ~melancarkan peredaran darah~ melancarkan nifas ~ melancarkan susu ibu

5. JAMU LELAKI JUTAWAN - (RM65.00) / 60BIJI~ meningkatkan nafsu syahwat~ menambahkan tenaga dan menigkatkan kecergasan~ melawaskan dan mengeluarkan angin~ meringankan badan~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

6. JAMU EMAS (JAMU KENCING MANIS) - (RM65.00) /60BIJI
~menurunkan kadar bacaan gula dalam darah

7. MASKER VAGINA - (RM25.00) / sepeket~ merawat masalah kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber~ menggebukan pipi vagina~memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir/vagina menjadi pinkish

8. MEDICATED FEMININE WASH - (RM48.00) / 100ML~ merawat keputihan dan kegatalan~ membasmi kuman dan fungus~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

9. MEDICATED INTIMATE GEL - (RM56.00) / 15ML~ mengetatkan vagina ~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~ merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi kepuasan maksima ~meremajakan dalaman ~merawat masalah kekeringan ~pelincir

10. MINYAK IKAT KASIH - (RM65.00) / 20ML~ membesarkan dan mengembangkan zakar~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

11. MEDICATED DEEP HEAT LOTION - (RM48)/100ml~slimming dan memecahkan lemak2 degil~kegunaan selepas bersalin~digigit serangga berbisa~digunakan oleh ahli sukan~bisa2 sendi~sejuk2 badan

12. MEDICATED SLIMMING SOAP - (RM36)/100GM~ slimming pecah lemak~menanggalkan kulit2 mati~mengandungi vitamin utk kulit dari pegaga utk mengelakkan parut ~ scrub

13. SUPLEMEN COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE - (RM100/12SACHET) ~merawat/memutih/meremajakan kulit~memulihkan kulit kusam~mengecutkan jerawat~kulit berseri dan gebu~merawat dalaman~mengecutkan rahim~power~ketat~montok~bagus untuk sendi~lingkaran gelap bawah mata~liang pori terbuka~

DALAM PROSES PEMBUATAN..
1. KELENGKAPAN BERSALIN:
i) TAPEL
ii) PARAM
iii) PILIS
iv) PENCUCI HERBA
v) MANDIAN HERBA

2. MINUMAN UNTUK MENGHARUMKAN TUBUH TERUTAMANYA MEREKA YANG MENGALAMI MASAALAH BAU BADAN DAN PELUH YG KUAT SERTA MENYIHATKAN DALAMAN WANITA
3. PRODUK PELANGSING BERASASKAN BUAH2AN BERCOLLAGEN
4. SKINCARE
5. HAIRCARE


kalau ada  yang berminat nak mencuba leh contact saya kat email rafshilaromli@gmail.com atau pm kat FB saya rafshila... yg pasti saya dah menggunakannya... kesannya memang positif...hehe

Jumaat, 11 Oktober 2013

kursus kssr rbt tahun 4 2014 #day3

as salam... 
sesi petang.. 
kursus utk kerja berkumpulan lagi..
projek elektronik dengan bahan bukan logam
lebih kurang cam buat lampu tido..

ni hasil our group
simple

gigih tangan cikgu memasang

antara hasil yang telah siap

inilah yg bakal dibuat oleh murid tahun 4 tahun 2014

kreatif

yang berjaya
cantikkan

Ahad, 6 Oktober 2013

kursus kssr rbt tahun 4 2014 #day3

hari ke 3... jahitan... kerja individu
silibus baru thn 4 ada sains rumah tangga iaitu jahitan... perlu menjahit artikel jahitan seperti mini kusyen.. alas dulang.. tetapi hanya  3 jahitan asas yg perlu di pelajari berbanding kh thn 5 sekrg.. 3 jns jahitan asas ialah...
jahitan asas

hasil kerja diri sendiri
plan asal nak buat alas dulang
akhirnya jadi bantal kecil
masalah bila tak minat menjahit
wajib pulak ajar murid thn 4.. tahun depan
perlu memaksa diri utk minat menjahit

antara hasil jahitan guru2 yg berkursus
kreatif
nak tengok banyak lagi gambar
boleh ke page JU RBT JOHOR

pelbagai bentuk mini kusyen

khusyuk menjahit

petang plak lepas rehat perlu buka n pasang semula kit model kereta lumba
 buka n pasang kan semula

Sabtu, 5 Oktober 2013

kursus kssr rbt tahun 4 2014 (2~5 okt 2013)

As salam semua... hari Isnin dapat surat dr gpk 1 perlu pg kursus rbt thn 4 2014 di dewan SK Angkatan Tentera... ni lah pertama kali ke sana... even sek kat dlm jb... x tau pun kat ne...hehe


Sudahnya survey dulu sblm pg.. tp akhirnya my hubby yg hntr coz dia ambk cuti sbb xde yg blh hntr n ambk hazim pg balik sek... sudahnya my hubby yg hntr ambk... bahagianya rasa...

Hari ni hr terakhir.. br drve sndr.. sbnya my hubby keje.. jom lihat hasil kerja khusus dari hari pertama ke hari ke4...

hari pertama dengar2 org bercerita tentang standard kurikulum rbt thn 4...

hari ke 2 ramai2 buat projek eksperimental dari straw... buat meja dan projek utk  x bagi telur pecah...

..excited cikgu2 buat meja..
yg pasti tak nak meja tu tumbang bila letak bata
dan keputusannya meja tu still kukuh lps letak 2 bata

our keja khusus

salah satu projek x bg telur pecah
telur ada kat dalam straw
nak best... sepatutnya jatuhkan dr bangunan tingkat 3

sambung esok utk hari kedua kursus

Rabu, 2 Oktober 2013

jenjalan kat jetty nelayan pendas

Sabtu lepas... ambil kesempatan jumpa ngn fil sebelum dia bertolak menunaikan haji pada 3hb okt 2013...
Kebetulan time tu my fil sedang tunggu utk hntr org memancing di kelong... sementara tunggu ambik peluang berbual2 jap... hazim n hazmi sibuk nak naik bot.. fil ada 6 buah bot sbb sda yg sewa utk pg memancing...
Hazim sgt2 excited... siap berangan paddle the boat lg... padahal atoknya pegang boat tu kat jetty... bergerak lah sgt...








Hazmi puas pujuk... takut nak naik... dah nak balik baru berani... 

Selasa, 1 Oktober 2013

~~Kembali bersua di alam maya~~

As salam....
Dah hampir 3 bulan x menjengah rumah sndr... byk habuk... lalang dah tinggi... jap eh semua... bersihkan jap..

Dah lama x upload gambar anak2 n aktiviti fmly mahupun sek...
Bz ngn upsr sblm ni... bertmbh bz layan keletah saffa yg mkn membesar... lasak mengalahkan abg2 nya....
Syukur alhamdulillah anak2 aktif dan sihat...
Saffa dah pun 10bln.. dah blh sebut mama.. papa.. berjalan belum tapi suka memanjat... skrg ni dlm percubaan utk keluar sndr dr walker..

Jom tengok saffa
 Di pagi hari
Sibuk mama bersiap nak ke sekolah
Sibuk juga dia melepak di atas printer
Pantang free ni lah tempat plg best nak melepak....

 Riadah petang
Excited 

Rabu, 31 Julai 2013

Jom tambah pendapatan bersama JAMU SUSUK DARA (JSD)

hari nak mengajak kawan2 yang berminat untuk menambah pendapatan... meningkatkan ekonomi keluarga... alang2 ada FB... ada internet... tak salah kita menggunakan kemudahan yg ada dengan menambah pendapatan kita...

jadi jangan segan add saya ni FB ni https://www.facebook.com/rafshila pastu inbox k...

Jom tambah pendapatan di bulan ramadhan ini... Jom ramai2 tingkatkan ekonomi kita.. 
Pm me or call or whatsapp ke 0197725730
JOM daftar sebagai Agen Jamu Susuk Dara...

apa keistimewaannye nak jadi agen ni,,
1. register rm100 (tambahan pos ss rm11,sm rm 7) terus dpt less 20% pembelian produk JSD
2. xda modal.. xpa.. blh buat dropship.. (pack brg, pos brg dan htr brg sy yg buatkn)
3. senang sgt2.. duk ngadap laptop or komputer sambil berFB tau...
4. sambil FB sambil dpt RM tau.. sambil tu dpt gak rs kepuasan hati dpt menolong org selesaikan mslh dalaman..
5.. niat kite btul, maka btul lah dan jaya lah JSD kite

jom inbox sy sepantas kilat... tinggal brp hari jer lg nih .
jom sertai ahli keluarga JSD pm / sms / whatsapp :- 0197725730

Dengan modal serendah RM 100 anda dibekalkan dengan :

3 KOTAK BERYNA - TERMASUK KOS POS!!! (Nilai pasaran RM114 tanpa KOS POS RM7 utk semenanjung atau RM11 utk sabah sarawak)

KEUNTUNGAN 20%
APA NAK TUNGGU LAGI???
BERMULA LAH DARI LANGKAH PERTAMA!!

Ahad, 14 Julai 2013

Jalan2 sebelum puasa

jalan2 jusco sblm puasa.. terus shopping baju raya utk budak2 ni... senang.. kalau puasa penat lak hazim nak jln2... acara wajib bila p jusco sekarang... Hazmi mesti mnta nak main kat tempat game tuh... layan kan jer lah...
tengok saffa pun join sama..

my luvly family

abg ngah @Hazmi Ikhwan

Sabtu, 13 Julai 2013

Saffa Ridhwah 7month's

dah lama tak update... so nak tempek2 gambar jer lah.


diam tak diam dah nak masuk 8bulan dah umur Saffa
baru nak update sal dia umur 7 bulan
merangkak memang dah laju
tapi still x dapat duduk ngn betul lagi

mood berjalan2 @AEON Bukit Indah
Anak dara mama memang suka berjalan2


Sangat2 suka tengok gambar ni

Ahad, 26 Mei 2013

24/11/2012 ~ 24/5/2013 # 6 months

Saffa Ridhwah dah pun genap 6 bulan... 

dah gugurl kan... berheadband lah kita

dah hampir sebulan
belum berjaya juga bergerak ke depan



yaeyy dah blh bagi mkn


Selasa, 21 Mei 2013

"Happy Birthday Hazmi Ikhwan ~4 tahun"

Syukur Alhamdulillah hari ni 21 May 2013 (Selasa)... 
genap umur anak mama Hazmi Ikhwan B Sahfarin 4 tahun...

kek besday boy

Semoga membesar dengan sihat
menjadia anak soleh utk mama n papa
semoga sentiasa di rahmati dan diberkati oleh Nya selalu

Ahad, 12 Mei 2013

~~selamat ulang tahun ke 42 sayang~~

11 MEI 2013 (SABTU)

genap 42 tahun umur my husband semalam
biasanya tepat kol 12, 11hb dah post entry
tapi sekarang ni memang dah tak aktif sgt
tak sempat sejak bersawah  ngn JSD

happy birthday sayang...  Moga panjang umur, murah rezeki... 

semoga kasih sayang kita

 berkekalan hingga ke syurga... 

moga kita sama2 berjaya dalam mendidik anak2 kesayangan 

kita dan berjaya dalam apa jua yg kita impikan.. 

HAPPY 42 birthday.. LOVE u VERY much!!!! ♥♥♥

just celebrate semalam mkn2 at Senibong Seafood



Ahad, 28 April 2013

24/11/2012 ~ 24/4/2013 #5Month's

Dah lama tak update blog... hampir sebulan gitu... Sibuk ngn jadual sekolah yg padat... sibuk juga ber JSD... kadang COD n jumpa customer yg berminat untuk menggunakan produk2 JAMU SUSUK DARA yg hebat tak terkata... sempat gak promote...hehehe

anak dara ni dah pun cukup 5 bulan hari rabu lepas... see the latest Saffa Ridhwah

dah pun boleh main2 guna walker
mama pun blh wat keje sket
kalau tak melekat cam ada gam
mulut makin byk bunyi 
dah pandai tgk luar... kekonon nangis nak minta keluar
makin hari makin banyak keletah
semoga membesar jadi anak yg solehah n berjaya dalam kehidupan kamu nanti
AAMIIN

Sabtu, 30 Mac 2013

Layan Bola kampung the Movie

cuti sek seminggu... tapi BZ nyer cam x cuti langsung... rasa x cukup cuti sbb keje masih menimbun... STRESS!!!!

Asyik post sal JSD jer... dah lama xder citer sal aktiviti family... so disebabkan aku yg byk keje... semalam luang kan juga masa tengok wayang kat TGV AEON Bukit Indah... Hazim n hazmi yg nak sgt tgk Bola kampung... Sampai dah tgk trailer kat you tube... asyik memujuk "jom lah mama tengok wayang... best tau"

Kebetulan... hari tu der tgk tayangan mid night ada 3D... semalam p lah... rupanya citer melayu ni 3 hari jer tayangan 3D nyer... semlm tayangan 2D cam biasa... RM14 utk dewasa RM9 utk kanak2...  excited sakan Hazim n Hazmi sbb ni br kali ke 2 budak2 ni tgk wayang...

Bila masuk jer... kami satu family jer yg nak tgk... masuk awal so dok tengok skrin jer lah... rasa cam org kaya jer... sewa satu panggung tengok citer satu family jer...hahaha... bila dah nak start... ada lagi 2 fmly masuk... k lah akhirnya berteman... semuanya melayan anak2 tgk...

 dah tgk... rupanya memang best lah citer ni... kartunnya pun dah makin cantik... Sikecik Saffa pun excited tgk... ketawa cam faham jer..hehe.. kol 3pagi.. selamat sampai rumah...

Next time kiter p tengok EPIC lak yer....




Jumaat, 29 Mac 2013

Testimoni Diri Sendiri ~Coklat Love habibi (CLH) JSD

Hari ni nak syer testimoni diri sndiri lagi...

Actually saya ni memang yg jenis tak suka makn jamu... Tapi bila bersalin kan anak yg ke 3 ni mak jagakan... so dia tanyalah saya ada makan apa2 jamu tak untuk jaga dalam badan kita...

Dgn slamber jer tau jawab... xder... mula2 rasa cam x kisah pun... rasa kuat lagi...

Tapi bila dah habis cuti 3 bulan... dah start ngajar balik.. masa tu keje mula rasa berlambak... mana nak handle anak kecik yg suka berjaga malam... mula lah rasa badan sgt2 lesu... letih n penat memanjang...

So terfikir time tu nak tanya Ummu JsDara... ada tak JSD yg bagi kan tenaga... that time dia syorkan JJC n JAD... tapi sekarang saya dah mkn CLH ni... badan rasa amat ringan... bangun pagi pun segar jer... masalah angin pun dah berkurang...

My hubby pun makan sama... memang dia pun percaya keberkesanan produk JSD... memang angin2 dalam badan mudah keluar...

Jadi yg ada masalah susah kentut, susah sendawa, rasa badan berangin jer... JOM kita cuba atasi dengan Coklat love habibu (CLH)... In Shaa Allah dgn izin dari Nya.. kita lebih sihat n cergas....

CARA MAKAN COKLAT LOVE HABIBI (CLH)

AMIK/COLEK coklat dgn sudu plastic kering. Pastu gentel2 agak2 besar hujung jari kelingking. Kunyah atau telan dgn air suam. 1 bj , 2 kali sehari. Siang dn malam

Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam. Boleh juga diganti sebagai kudap kudap. Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin), Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Coklat love habibi bole dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, meleret dll masalah. Tapi jika x de apa2 masalah nk mkn CLH masa period pn blh. Malahan bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody..

**** CLH x BOLEH KENA AIR..


Berminat pm me segera kat FB rafshila romli
dan juga jamu susuk dara Shila Romli

Khamis, 28 Mac 2013

TESTIMONI ~ MEDICATED DEEP HEAT LOTION JSD

MEDICATED DEEP HEAT LOTION BERWAJAH BARU...!! SESUAI DGN NAMANYAA.. HOT..! HOT..!

NAMA PRODUK: Susuk Dara Medicate Deep Heat Lotion.
HARGA: RM48 / 110ML

CARA GUNA:
1- sapu ditempat yg berlemak sahaja. * tak ada lemak tiada tindak balas.
2- mesti sapu ketika relax. * contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar.

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.

AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.
REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN

TINDAK BALAS DAN HERBA BERFUNGSI
1- serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
• akan terasa sedikit gatal2.
• seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
• peluh yang luar biasa.
• lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
• REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen kkm dan selamat digunakan.

KELEBIHAN:
boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia..


Jom PM me segera untuk kelihatan cantik... Jamu susuk dara Shila Romli 

Ahad, 24 Mac 2013

Testimoni MAGIC SOAP JSD oleh diri sendiri


Beminat pm me kat faccebook RAFSHILA ROMLI

Testimoni diri sendiri... Penggunaan MAGIC SOAP... Saya start menggunakan sabun ni 25/1/2013... diam tak diam dah hampir 2 bulan menggunakan sabun ni... mula2 was2 juga nak guna... betul ker best..TAPI KINI>>yang pasti tak rasa nak guna sabun buku biasa lagi... memang rasa sangat bersih dan kulit makin lembut sejak mengguna kan MAGIC SOAP... my hubby tegur my back pun dag tegang... tak menggelebeh cam dulu... lagi pun saya baru lps bersalin anak yg ke 3.. baru 4 bln... yg pasti perut pun makin kurang buncitnya...

lagi satu badan saya jenis yg kuat berbau n wajib guna rexona... tapi sejak guna sabun ni... memang jarang sekali guna rexona... hitam2 kat celah ketiak pun dah berkurang... cerah dah... BEST WOOO

pastu saya juga guna kat muka sbb muka jenis berminyak n sangat byk parut2 jerawat... jerawat pun rajin tumbuh kat area bawah dagu... TAPI sejak guna MAGIC SOAP ni... my hubby pun perasan perubahan... kata nya muka saya dah kurang berminyak n jerawat pun dah kurang... parut semakin berkurang... lembut jer rasa kulit muka... seronok sgt sbb dr remaja dulu ada masalah jerawat... yg pasti sampai tengah hari muka masih nampak seperti berbedak... 
JOM SAPER2 yg nak rasa cam saya rasa sekarang... JOM guna MAGIC SOAP keluaran JSD... memang berbaloi dgn RM36

24/11/2012 ~ 24/3/2013 #4 months

Alhamdulillah
dah pun empat bulan
Saffa semakin membesar n bijak
makin byk cakap

hari Isnin baru ke klinik utk check up
moga2 berat bertambah dgn jayanya

Isnin, 18 Mac 2013

Untuk Wanita di Luar Sana ~JOM JSD

 PM me jika berminat Jamu Susuk Dara Shila Romli
PENGGUNAAN UTK ISTERI
PARA2 ISTERI..BOLEH BACA SINI...CARA2 PENGGUNAAN JAMU SUSUK DARA..... for the starting dgalakkan u all mula dengan jamu susuk dara " RAHSIA MALAM PENGANTIN" sbb functionnya 2 in 1 superb. ini rawatan untuk 3 hari sahaja. after that u boleh continue setiap bulan or 3 bulan sekali dengan lebih ekonomi dan mampu miliki

1) JAMU PENGANTIN DARA RM 65 satu botol 10biji..... tuk 3 hari jer- first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (time pengambilan utk 1 mlm ni, x leh bersetubuh)...malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur... malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur...dan, dalam masa 72 jam pengambilan jamu pengantin ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba...genap 72 jam, harus korek n kluarkan pengantin tu...ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI

2) COKLAT LOVE HABIBI @ JAMU AKU DARA RM 48
{Jamu aku dara} yg ni kena mkn selepas 72 jam ambil pengantin....makan 2 biji pagi dan 2 biji malam untuk maintain ketat, tegangkan payudara dan punggung ~ boleh rasa ye berdenyut2 kat part tu especially yang dah jatuh akibat melahirkan dan menyusukan. then bagi haid teratur, meningkatkan nafsu syahwat....dan untuk stamina...tak da la letih lesu jer...
Kaedah makan JAMU AKU DARA tu ialah :-
1 botol yg pertama 10 hari, 2 biji pg 2 biji mlm...
pastu botol kedua 20 hari, 1 biji pg 1 biji mlm
pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari, 1 biji 1 hari

{Coklat Love Habibi}
Hari ke 4 baru makan COKLAT LOVE HABIBI
AMIK/COLEK coklat dgn sudu plastic kering. Pastu gentel2 agak2 besar hujung jari kelingking. Kunyah atau telan dgn air suam. 1 bj , 2 kali sehari. Siang dn malam. Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam. Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Period akan lancar mcm paip bocor. Darah beku semua hancur2.. mula2 je kena mkn lbh sikit.. pastu mkn berkurang. Jamu aku dara perlu dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, meleret, keputihan dll masalah. Tapi jika x de apa2 masalah nk mkn aku dara masa period pn blh. Malahan bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody.
semua jamu perlu diambil SELEPAS MAKAN YA.. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK sekurang-kurangnya 3 LITER sehari

3) MASKER VAGINA RM 25 sepeket.... disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala...masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2

UTK KETAT METAT PLAK..?? UTK PANDUAN MUDAH..**KALAU FARAJ TRLALU LONGGAR, KENA REPAIR DGN JAMU PENGNTIN DARA. KENA ULANG PAKAI SEBULAN SEKALI.. **KLAU LONGGAR SIKIT.. KENA PAKAI JAMU PENGNTIN DARA, ULANG PAKAI SETIAP 3 BLN SEKALI.. **KLAU FARAJ MSH OK.. SEDAP2 JER.. CUMA NK RASA MACAM PENGANTIN BARU.. BLE PAKAI JAMU PENGNTIN DARA, ULANG PAKAI SETIAP 4-5 BLN SEKALI...TAPI APA2 PONG.. KENA TNGOK GAK CARA PENGGUNAAN FARAJ TU SENDIRI.. KLAU DPT HUBBY JENIS PNTANG TERCUIT TARIK MASUK BILIK...!! MAYBE KENA ULANG PAKAI LBH KERAP...

Sabtu, 16 Mac 2013

Testimoni pengguna JSD lagi... Syukur Alhamdulillah ada rezekinya

Testimoni pengguna Jamu Susuk Dara (JSD) lagi
kalau berminat please LIKE my page
jgn malu jgn segan PM me k

BABY JSD LAGI ..ALHAMDULILAH

CUSTOMER DAH 3 TAHUN KAWEN, TAHUN PERTAMA PERNAH GUGUR..PERIOD TAK STABIL..BADAN RASA LEMAH..PERUT RASA BUNCIT..SEGALA MCM PRODUK KEHAMILAH DAH CUBE..TAPI TAK BERJAYA..ALHAMDULILAH BERTERMU DGN JSD..DIA AMBIL SET BERSALIN..JPD/CH/IG/MV..ALHAMDULILAH LEPAS 2 BULAN PENGUNAAN...INILAH HASILNYE...BERSUKUR SANGAT2...

Alhamdulillah...syukur pd Allah s.w.t usaha ain brsama JSD Allah makbulkan bg rezeki pd Ain..semoga kandungan ni selamat sehingga dlahirkn,dn semoga bby yg kuar nti sihat walafiat dn sempurna..amin...minta akk doakn ain k..t.kasih kak ,t.kasih pd Allah s.w .t...syukur alhamdulillah..xtergambar kegembiraan ini..

Jumaat, 15 Mac 2013

Coklat Love Habibi ~JAMU SUSUK DARA

nama produk: coklat love habibi
keluaran : JAMU SUSUK DARA 

harga: RM48 , berat: 80GM
pm saya kat Jamu Susuk Dara Shila Romli jika berminat
 




sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba
rasa; manis, lemak

kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.
if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..
1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..
kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu... molek benar makan coklat love habibi ni.... sikit2 kecur air liur... terpandang je..tegak je pokok kelapa...

Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim.

TETAPI
Coklat love habibi
Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.


Coklat love habibi
Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
Untuk melancarkan pereda ran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan yg sgt mudah.. Ambil n gentelkan kecil2. Kunyah n minum air.

Disarankan ambil ketika serapan n makan malam.

Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)
As Salam
Salam Jumaat
Jom semua kita berdoa 


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~