Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 25 Januari 2013

"Aku Bercerita" ~Koleksi Novel RAM yg terbaru~

hari secara rasmi nya "Aku Bercerita" ada dalam genggaman tangan ku... kalau dah minat cam ner pun mesti nak beli juga... My hubby yg dah tau minat bini dia ngn novel RAM ni sanggup tolong belikan... Ingatkan bln 12 hari tu dah ada, siap my hubby p kedai tanya... rupanya proses penerbitan novel ni agak lambat... ni pun tau dari FB fan club RAMS.. dan juga blog KELABRAM.... jadi tunggu lagi..

pastu baru2 ni kecoh ngn peminat yg beli secara online... siap ada tandatangan RAM.. tapi tak lah aku beli secara online nih... So hari ni my hubby ke Pustaka Azhar kat Kipmart Tampoi... belikan.. Seronoknya beli kat sini sbb ada diskaun... bukan harga tetap cam tertulis kat novel tuh... dan yg pastinya owner kedai buku ni pun suka juga hasil tulisan RAM ni... masa my hubby beli buku ni... dia pun sedang baca.. dah pun separuh... yg pasti aku pun dah x sabar nak baca...

Jom baca berteman Saffa.... hehe

#sinopsis... 
...xmau citer sbb ada yg belum baca lagi... 
....biar berdebar2 n tertanya2 masa masa sendiri...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~