Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 11 Januari 2013

Ber3 lebih baik ~sibling~

ahkirnya baru dapat ambil gambar 3 kesayangan mama dan papa... lately ni wajah saffa jer yg byk menghias fb n blog... cam dah lupa plak ngn bujang2 kesayangn...

dah byk kali nak ambil gambar ber3... tapi Hazim sekarang cukup susah nak bergambar... budak mkn besar agaknya..kalau Hazmi suka aja... tapi baru ni dia yg excited nak bergambar ngn Saffa.. katanya tak der pun gambar abg long ngn adik... kan senang mamanya nak snap kalau dia suka...

hasilnya... excited dapat pegang Saffa cam ni.. ada gaya abg long kan...

sayang kamu ber3

Perkembangan Saffa sekarang setelah 49 hr... rasa matanya semakin nmpk... kalau tenung muka kita bukan main lama lagi....
cuma mamanya x tahan... suka sgt berjaga mlm... huhuhu nasib baik masih lagi bercuti.. berbaloi juga cuti 3 bulan nih... ni pun sambil update tgn lg sblh buaikan Saffa... dah 4 kali juga Saffa wat hal x tido semalan... huhuhu

tolong ubah waktu tido yer sebelum mama mula bekerja k

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~