Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 1 Januari 2013

~~Selamat tinggal 2012... Selamat datang 2013~~

....Dah pun berlalu 365 hari....
 ...Selamat tinggal tahun 2012... 
Bersyukur dengan semua kurniaan yg aku n family perolehi sepanjang tahun 2012... 
dan yg pastinya hadiah paling bernilai adalah kelahiran Saffa Ridhwah(24/11/2012)... 
pelengkap ahli keluarga kami... 
Bersyukur kehadrat Ilahi akhirnya ada juga putri dan penyeri keluarga ku... 


Lagi 365 hari bakal kita tempuhi lagi... Azam baru??? pastinya mengharapkan yg lebih baik dr tahun 2012... Semoga keluarga ku sentiasa dirahmati, diberkati dan dimurahkan lagi rezeki... Semoga perjalanan hidup kami sekeluarga, dan juga pekerjaan ku dan my hubby dipermudahkan dan mendapat lebih keberkatan... Semoga anak2 ku juga sentiasa diberikan kesihatan yg baik dan membesar dengan penuh cahaya keimanan dan menjadi anak yg soleh dan solehah... Semoga diriku dan juga my hubby dapat menjadi mama dan papa yg terbaik dlm mendidik dan membesarkan mereka dgn penuh kesabaran...
Aamiin

kepada semua rakan2 bloggers dan yg sentiasa membaca blog aku ni
....Selamat menyambut tahun baru 2013....


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~