Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 25 Februari 2013

24/11/2012 ~ 24/2/2013 #3 month's old

hari Ahad lepas genap Saffa Ridhwah 3 bulan... nak update blog tapi x sempat langsung... dah mula ngajar... mula lah kena arrange balik masa.. yg pasti cam tunggang langgang jer...huhu

 Budak ini semakin boolat
gambar my hubby snap ahad malam
adalah juga kenangan pada hari 24/2/2013
x dapat nak buka mata dek silau flash camera
sudahnya nangis lah... tension kena kacau...

 hari ni check up Saffa utk 3 bulan... yg pati kena cucuk n nurse pesan balik terus bagi ubat takut demam... harap semuanya Ok aja...

Perkembangan Saffa 
>>Berat dah pun 5.7kg
>>panjang 59cm
>> makin suka makan/hisap tangan sendiri...
     kalau boleh semua nak masuk mulut
>>makin kuat mengiring... bila lah agaknya nak meniarap??
>>gusi semakin kuat.. dah mula terasa bila dia menyusu..
    sakitlah mama...huhuhu
>>makin suka ajak kita berbual n makin kuat suaranya ketawa...
     alahai makin comel
>> pantang nampak muka kita jer ketawa n sengih2 manja... cute ajer
>> muka makin seiras abg long (Hazim)


P/S... i puji anak i sendiri... kalau x suka pun kena terima juga... x nak like gambar kat FB or instagram pun i tak heran... tak paksa hockey...hehehe
TAPI... kalau like i suka ajer...~ngee~

1 ulasan:

MaMa Rey berkata...

alololo..comel betul Saffa..geram la tengok pipi tembab tu..
(sy follow sini ya)

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~