Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 24 Februari 2013

hasil memancing @Alur kapal Pelabuhan Tanjung Pelepas

Dah lebih seminggu... baru berkesempatan nak upload citer sal hobby my hubby lagi... mancing lah.. kali ni bukan udang galah tapi ikan plak... kat mana??? Alur kapal Pelabuhan Tanjung Pelepas, Gelang patah, Johor... kalau dulu aku join sekali... sekarang dah anak.. tunggu kat rumah ajer...tunggu dah besar sket... kita lepak kelong.


My hubby p masa cuti CNY baru2 ni... hari rabu 13/2/2013... bertiga ngn bot FIL... actually my FIL memang wat bisnes kelong utk mancing dan juga bot untuk sewa p mancing... kalau tak silap bot FIl ada yg enjin 15hp, 30hp, 40hp... kalau nak sewa boleh aja... p jer kat FB Kelong Pak Leman...tak tahan mabuk lepak jer kat Kelong... ada kelengkapan generator... tak der masalah untuk solat... ada tempat masak n TV... Yg pasti toilet pun ok... memang best sebab sekarang ni musim ikan... memang rezekilah p baru2 ni walaupun kena ribut barat katanya... kalau x tahan confirm mabuk laut... lepak kelong InShaa Allah tak mabuk... hehe

Ni hasil bertiga
dapatlah makan ikan baru
memang sedap sbb isinya manis
dan ada antara ikannya yg baru first time aku tengok

bertiga
bot enjin 30hp
boleh lah p lagi kalau hasil nya berbaloi2
hehehe

##Bila lah agaknya aku leh join skali nih????

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~