Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 21 Februari 2013

Jalan2 KL ~ day 2 #Aquaria

Perut dah kenyang... so sambung jalan2 ke Aquaria... kena jalan melalui terowong tuh... jauhnya... penat juga lah hazim n hazmi berjalan... mama nya lagi lah... tertinggal di belakang ajer... actually semua dah penat berjalan masa kat Petrosains tadi...

acara wajib kan... bergambar aja
cuma x best Saffa not in a good mood
merengek plak sbb panas, dlm Petrosains nangis sbb sejuk
alahai anak dara ini... huhuhu
Seronok juga tengok ikan yg besar2 kat sini tapi rasa cam x puas 
sekejap jer dah hbs semua
cam mahal pun ada
huhu
orang yg paling excited my hubby lah
yg dia fikir kalau lah leh pancing ikan2 ni
tak pun kalau lah mancing kat laut dapat yg besar2 cam ni
mesti best
dapat mkn ikan segar
hehe
hazmi.. alahai takut2 juga...  masing2 dah penat
dok ajak balik hotel aja, akhirnya dalam kol 6
selamat berehat kat hotel... malam kita pusing2 lagi

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~