Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 23 Februari 2013

Jalan2 KL ~ day 2 # I-City Shah Alam

Balik hotel... petang Sabtu tu... rehat jap n mandi... decide lps maghrib nak kuar p I-city Shah Alam... lagipun tanya pada kakitgn hotel katanya setengah jam dr hotel ygb kami duduk.. ok lah kan.. alang dah dtg... kalau p siang x cantik plak... tapi cuaca x cantik... gerimis mengundang huhuhu

Tambah plak bila dah mkn Hazim n hazmi masing2 nak ke toilet... sorg berhajat besar... sorg berhajat kecil... hilang mood sudah...

Risau palk nak jalan lama2 sbb hujan macam nak turun lagi lebat... so ambik gambar sket2 sebagai kenangan....

bermandikan cahaya lampu
cantik sangat


pantang ada yg free dan leh minta tolong... 
harus supaya ada gambar 1 family
hehe
dan yg pasti x puas pusing2... hujan semakin lebat... nasib baik belum sempat basah dah sampai parking... dalam sejam byrn parking RM10...huhuhu
banyak lagi tempat tak sempat nak pusing2...

balik hotel... semua kepenatan... tidur... esok dah nak balik JB...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~