Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 5 Februari 2013

Mee Rebus Tulang ZZ Restoran ~~ Damansara Alif

Dah lama x mkn mee rebus... rasa nak mkn lah plak... kalau dulu mudah jer nak mkn mee rebus sbb setiap malam Selasa n Jumaat ada pakcik naik motor jual kat area tmn ni... pernah juga aku syer kat blog ni sal mee rebus pakcik ni... jom tengok kat sini... tapi sekarang dah lama  pak cik tu x lalu... curious gak nape... kalau nak mkn juga terpaksa ke Plaza Angsana jer lah.. mee rebus HJ Wahid...

So bila mu hubby p mancing hari Ahad baru ni, aku pun kirim lah... bl balik soh dia singgah Angsana belikan mee rebus... Disbbkan my hubby pun nak mkn juga... Dia singgah kat ZZ Restoran cawangan Damansara Alif.. dah lama perasan restoran ni kat situ tp x pernah cuba... pernah dulu mkn kat ZZ Restoran Jln Petrie cam yg aku pernah tulis kat sini... dah lama juga x ke sana....

So beli bungkus ajer... my hubby beli 3 bungkus RM25... dan yg pasti kami berdua lagi suka sbb mee rebus tulang.. memang fevret sesama... setiap bungkus ada 2 ketul tulang... memang puas hati beli ngn isi yg byk... x caya jom tengok gambar...

memang sedap lah
terasa kuahnya ngn udang kering
kalau dulu udang kering memang aku x mkn langsung
dah kawen ngn my hubby
udang kering dah jd rencah makanan
hehehe




Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~