Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 30 Mac 2013

Layan Bola kampung the Movie

cuti sek seminggu... tapi BZ nyer cam x cuti langsung... rasa x cukup cuti sbb keje masih menimbun... STRESS!!!!

Asyik post sal JSD jer... dah lama xder citer sal aktiviti family... so disebabkan aku yg byk keje... semalam luang kan juga masa tengok wayang kat TGV AEON Bukit Indah... Hazim n hazmi yg nak sgt tgk Bola kampung... Sampai dah tgk trailer kat you tube... asyik memujuk "jom lah mama tengok wayang... best tau"

Kebetulan... hari tu der tgk tayangan mid night ada 3D... semalam p lah... rupanya citer melayu ni 3 hari jer tayangan 3D nyer... semlm tayangan 2D cam biasa... RM14 utk dewasa RM9 utk kanak2...  excited sakan Hazim n Hazmi sbb ni br kali ke 2 budak2 ni tgk wayang...

Bila masuk jer... kami satu family jer yg nak tgk... masuk awal so dok tengok skrin jer lah... rasa cam org kaya jer... sewa satu panggung tengok citer satu family jer...hahaha... bila dah nak start... ada lagi 2 fmly masuk... k lah akhirnya berteman... semuanya melayan anak2 tgk...

 dah tgk... rupanya memang best lah citer ni... kartunnya pun dah makin cantik... Sikecik Saffa pun excited tgk... ketawa cam faham jer..hehe.. kol 3pagi.. selamat sampai rumah...

Next time kiter p tengok EPIC lak yer....




Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~