Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 26 Mei 2013

24/11/2012 ~ 24/5/2013 # 6 months

Saffa Ridhwah dah pun genap 6 bulan... 

dah gugurl kan... berheadband lah kita

dah hampir sebulan
belum berjaya juga bergerak ke depan



yaeyy dah blh bagi mkn


Selasa, 21 Mei 2013

"Happy Birthday Hazmi Ikhwan ~4 tahun"

Syukur Alhamdulillah hari ni 21 May 2013 (Selasa)... 
genap umur anak mama Hazmi Ikhwan B Sahfarin 4 tahun...

kek besday boy

Semoga membesar dengan sihat
menjadia anak soleh utk mama n papa
semoga sentiasa di rahmati dan diberkati oleh Nya selalu

Ahad, 12 Mei 2013

~~selamat ulang tahun ke 42 sayang~~

11 MEI 2013 (SABTU)

genap 42 tahun umur my husband semalam
biasanya tepat kol 12, 11hb dah post entry
tapi sekarang ni memang dah tak aktif sgt
tak sempat sejak bersawah  ngn JSD

happy birthday sayang...  Moga panjang umur, murah rezeki... 

semoga kasih sayang kita

 berkekalan hingga ke syurga... 

moga kita sama2 berjaya dalam mendidik anak2 kesayangan 

kita dan berjaya dalam apa jua yg kita impikan.. 

HAPPY 42 birthday.. LOVE u VERY much!!!! ♥♥♥

just celebrate semalam mkn2 at Senibong Seafood



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~