Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 10 Januari 2013

Lukisan Hazim untuk kelas DSV tahun 2 2013

Al kisahnya semlam Hazim balik skul katanya ada homework... dengan semangat dia keluarkan... Homework DSV.. katanya cikgu soh lukis gambar pemandangan... katanya lagi.. Cikgu soh lukis pemandangan... ada gambar bukit n matahari...

Sekali Hazim kuarkan lukisan nya... ambik ko... puas dia dok bercerita ngn apa yg dia lukis... sudahnya aku google gambar pemandangan yg biasa kanak2 lukis... baru lah dia faham apa tu pemandangan...

Aku soh juga dia wat smula tapi katanya tak nak... dia yakin sesangat lukisannya cantik.. tapi aku n my hubby sakit perut dok ketawa ngn citer yg ada disebalik lukisan hazim... tingginya imaginasi dia.. pelbagai cerita dan watak dalam satu lukisan tuh... hehehe

yg penting semangat dia melukis n yakin diri yg ada dlm diri dia tu sgt baik utk perkembangan hazim... per2 pun terbaik lah untuk usaha diri nya... Semoga perkembangan hazim semaikn baik utk tahun ni.. semakin matang as ang long...

nak tau apa yg dia lukis... Jommm


#mama dia dulu sgt2 x suka seni... even sek rendah sampailah sek men...huhuhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~