Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 13 Januari 2013

++Saffa jalan2 ke Tesco hari ni++

Niat mama nak jalan2 n shopping kononya tercapai lah... hari ni kami ke Tesco Bukit Indah, JB.. Semangat mamanya nak jalan2... almaklumlah dah merdeka lah katakan...

semangat abg Hazim n Hazmi juga sbb dah lama tak jln2 satu family... Hazmi lagi lah awal2 siap.. padahal my hubby p mancing udang dulu... Bujang2 sanggup siap pastu tunggu papanya balik..so berposing dulu lah...
..My hensem heroes..

mama juga siapkan Saffa awal2... pastu dia tido sementara tunggu papa balik... dan semestinya mama mesti snap2 gambar Saffa... leh kata setiap hari upload kat FB... ntah2 ada yg jemu tengok.. tapi tak per lah coz aku x jemu nak upload...hehehe

My little princess
TQ to nek chik yg bagi baju yg cantik nih
actually ropol2 tu kat belakang...
heheheh
tapi dgn selamber jer aku pki kat depan
sbb cam rugi ja ropol2 yg cantik ltk kat blkg... 
Saffa baring jer mana nampak kan
so kita tukar fesyen tak kat depan yer..
huahua

Abg long semangat nak pegang Saffa
dah nampak makin matang as abg long
abg ngah plak semakin aktif 
nak ambil perhatian agaknya
merajuk juga mula2 ada Saffa dulu
kecil hati agaknya bila tiba terasa kurang kasih sayang
!!!!!!!!!!!!!mama n papa sayang kamu semua!!!!!!!!!!!

Masuk jer kereta nampak Saffa cam dah menggigil sejuk... padahal baru aircond kereta... sampai jer Tesco... mama semangat... ambil troli yg ada tempat baby... so letak Saffa kat situ... Wah!! my hubby tolak ngn macho nya... Saffa masih terkebil2... kiri2 kanan.. kiri kana... pastu punah harapan mama... Saffa mengangis menggigil tak tahan aircond... dah berdukung... berselimut... xjalan... sudahnya bergegas mama kuar dr tesco... bak kata my hubby satu Tesco dengar suara dia melalak...  huhuhu... p kete jerlah... masuk kete pun... Saffa menangis sampai x der suara... aku lak yg menggelabah... tak berhenti sampai air hidung skali keluar... kesian sungguh!!... tukar pampers... selimut lagi tebal.. akhirnya stop nangis n tidur kepenatan... My hubby, Hazim n Hazmi pun shopping kejap jer... beli yg wajib aja... balik...

Bila lah agaknya leh shopping lagi...huhuhuhu

The Great Seer Episode 26

Jom sambung tengok lagi
 
 
 

May Queen Episode 31

 Jom sambung tengok lagi



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~