Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 18 Januari 2013

++Saffa Ridhwah ~~ Pinky day++

dah ada gugurl... mood berpinky today...  dah boleh mula wat koleksi dress n hairband utk Saffa
kalau dulu x perasan pun baju baby girl ni cantik2 coz masa tu nak sgt baby boy... sekarang ni mama nya kemaruk dok tengok dress yg cantik2 n ropol2 gitu... Ni baru jer beli masa jalan2 kat PlazaTtasek TUTA... kononnya nak beli Anakku Wet Wipes jer... sekali ada sales... terbeli sudah... sekali ngn hairband lagi...hahaha... harus p beli lagi nih... :-)


hari ni saffa rasmi baju baru
Sentiasa comel di hati mama n papa n abg2


makin bam2.. kuatnya minum susu
pampers dah pun saiz M
tapi rambutnya x kelihatan
cukur masa hari ke 19 hr tu
sampai sekarang kat belakang x der rambut, makan bantal
huhuhu


Yg ni lak baju present
TQ pada Nek Su n family
bagi baju Saffa yg cantik

May Queen Episode 36

 Jom sambung tengok lagi
 
 
 
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~