Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 30 Januari 2013

~~Check up Saffa for 2 months~~

As salam... hari ni chek up Saffa utk 2 bln.. syukur Alhamdulillah. berat naik lagi.. dr 4kg dah pun jadi 5.13kg.. perkembangan yg lain semua nya memberangsangkan.. suka senyum2 n boleh berbual2..
kalau menangis pun dah pandai mengadu.. ~~comel~~

Check up hari ni cucuk 3 serangkai... kata nurse biasanya baby akan demam... so balik terus bagi ubat dan yg pasti Saffa dah mula macam nak demam... balik tadi pun tido jer... malam ni pun badan cam dedar jer... dah bagi ubat tapi pandai pulak dia x nak telan... hampir separuh dia tolak guna lidahnya... harap2 esok kembali sihat seperti biasa..

Ni gambar jalan2 kat Tesco again.. Tq to achik eja coz bagi sweater ni pada Saffa... hari tu pun ada buat entry Saffa p Tesco kat sini.... tak sempat shopping coz Saffa menggigil kesejukkan.

tapi best sangat ada sweater ni... bukan setakat dapat jalan2...dapat makan2 sbb time tu sedapnya dia tido.. dan lagi satu.. Saffa dgn mudahnya dok tido n relax2 dalam stroller masa p Tesco tu...
Akhirnya berguna juga stroller tuh..Sbb Hazim n Hazmi sgt2 x suka duduk dalam stroller.. asal jalan jer depa nangis sakan, sudahnya tolak stroller kosong... dukung ajer lah...

tapi bila time Saffa... memang ok, bak kata my hubby.....memang betul agaknya org pompuan suka jalan2... hehehe.. k lah tu kan nanti mama ada kawan jalan2 shopping2..


King of Baking @ Bread, Love and Dreams episode 10

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~