Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 3 Februari 2013

King of Baking @ Bread, Love and Dreams episode 14

The Great Seer Episode 33

Jom sambung tengok lagi

 
 

++Model Drypers++

tergerak nak snap gambar Saffa berdrypers sahaja
geram tengok paha nya
Sekarang ni dah guna size M
w/pun baru 2 bln n berat 5.13kg

dari Hazim sampai lah sekarang memang setia ngn Drypers
Mula2 dapat Hazim masa tu popular ngn pampers
memang ada guna sekejap .. mula2 sgt ok
suka ngn pampers yg khas utk 12jam
tapi bila pampers tukar bungkusan masa tu
bagi aku kualiti pun terus tak ok
bila lama sket macam hancur n bulu2 pampers tu melekat kat Hazim
sudahnya decide tukar ke Drypers

Sampai sekarang setia sesangat
dah8 thn guna Drypers ni
bagi aku kualitinya sgt bagus
susah nak bocor
tambah plak ngn pelekat yg mudah sekarang ni
boleh buka n guna semula
memang menjimatkan
mama suka bila saffa selesa

#saja suka2 nak promo drypers... hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~