Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 4 Februari 2013

Hasil pancingan my hubby ~~udang galah @ jongkong @ jinggo Sg Kota Tinggi

dah lama juga my hubby tak memancing... almaklum lah berpantang sama with me...hehe

dulu pernah citer gak sal hobby my hubby ni kat entry ni.. kat sini juga dan juga sini.... dr dulu lagi memang minatnya memancing aja... cuma dah lama x mancing kat laut.. pengubatnya mancing udang galah lah.. kadang2 kat sungai.. kadang2 kat kolam...

jadi semalam my hubby n kawannya ke Sg Kota Tinggi memancing udang galah... kebiasaannya udang galah ni banyak kalau cuaca panas... tapi semalam hujan seharian... Tapi rezeki my hubby hasil semalam berbaloi2... Bukti nih... harus diabadikan...hehe

hazim muka takut2 nak pegang
hero mama
hehe
 
 Siap susun cantik2 lagi
nak tau baper ekor
kira sendiri k
model2 sambilan
penyeri hati mama

 hasil nya
lunch hari nih
sambal udang galah
superb yummy

King of Baking @ Bread, Love and Dreams episode 15

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~