Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 11 Februari 2013

King of Baking @ Bread, Love and Dreams episode 21

~~Celebrating our 11th anniversary~~

Hari ni dah pun genap 11 tahun berkahwin ngn My hubby... happy anniversary to both of us... hehe... wish utk diri sendiri nampaknya... hehe

♥ 10022002~10022013 ♥ (ambik dr FB sndr... mls plak nak karang yg lain)
To mr Sahfarin Sulaiman... Happy anniversary yg ke 11.. Semoga kasih sayang antara kita semakin bertambah dan berkekalan till jannah. Terima kasih di atas pengorbanan yg tlh diberikan. Semoga kita sama2 berusaha memberikan yg terbaik utk anak2 dan family kita... Aamiin... Insha Allah....


kalau 11 thn dulu masa akad nikah kat rumah aku... lagi 2 hari nak celebrate CNY.. masa kenduri kat rumah my hubby... memang CNY... thn ni plak memang ngam anvsary masa CNY... lama jugak kan baru pusingan tarikh tu jadi sama... kebetulan plak kan..

Asalnya tak der plan nak jenjalan pun coz Hazim kurang sihat... demam n selsema.. tapi dah mkn ubat... pakai sweater, katanya dia pun nak jalan2 gak... so just decide makan lamb chop kat food court Aeon Taman Universiti...

 memang suka mkn kat sini sbb sedap
dulu berdua skrg dah ber5

 permata hati kami
tanda kasih sayang kami bersatu
semoga berbahagia dan berkekalan selamanya till jannah
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~