Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 18 Februari 2013

Jalan-jalan KL ~day 1

Memang cuti CNY kali ni berhajat nak bawa Hazim n Hazmi jalan2 coz aku kan berpantang masa cuti sek akhir thn lps... plan nak bercuti ke Melaka or KL... So balik dr sembahyang Jumaat... tetiba my hubby ajak jom p jalan2... kesian hazim n Hazmi... sudahnya percutian tanpa perancangan main redah jer... dalam kol 5pm bergerak keluar dr rumah.. destination masih difikirkan....
 on d way... akhirnya decide ke Kl ajer lah sbb Melaka dah pernah pg... akhirnya mkn malam kat RnR seremban.. sedaplah mkn masak lemak cili padi... Hazim n Hazmi mkn bubur nasi + ayam..  
 bertemana kan maps google.. redah jer... mesti ada jer hotel kat Kl ni yg harga berpatutan n selesa... mula2 cadang nak cari Tune Hotel.. dalam dok meredah cari tiba2 terbehenti kat depan hotel ni... Sekali tanya regenya... ok lah.. first time Hazim n hazmi tidur hotel... adalah pengalaman baru cuti kali nih..
 
Check in dalam kol 10,30mlm... seronok sgt tengok Hazim n Hazmi... memang over excited... sangat2 berpuas hati ngn hotel ni.. pengurusan pun ok.. walaupun letih tapi sakan dok melompat n berlari...
 kanak2 riang... esok kita ronda2 Kl
kepenatan tapi happy sesangat

The Great Seer Episode 36 ~ Last episode

Jom sambung tengok lagi
last episode
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~