Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 22 Februari 2013

.:Berakhir sudah 90 hari:.

hari ni last cuti selama 90 hari... heaven kan cuti... 
so esok mula mengajar seperti biasa
harap2 Saffa ok kat rumah pengasuh coz dia masih lagi tak nak minum susu via botol susu
harap esok semuanya berjalan lancar
jadual waktu pun dah dapat... best gak jadual baru tahun ni
harap dapat mengajar murid2 tahun ni lebih baik dr tahun lepas
still mengajar tahun 6 Science
dan math tahun 5
KH kompem la coz memang major aku
hehehe
nampak gaya nya aku yg kena tambahkan usaha coz dah 2bln tinggalkan budak2 ni
Chaiyok2!!!! Cikgu Shila
TERIMA KASIH untuk semua guru2 yg telah menggantikan kelas saya sepanjang saya bercuti
exspecially Cikgu Nazri tolong wat kan keje2 cikgu data
Terima kasih banyak2
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~