Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 12 Mac 2013

Hazim @2013

Tahun ni Hazim tahun 2... yg pasti semakin membesar n semakin byk perubahan yg positif... kalau tahun lepas... masa kanak2 riang rebina... tapi tahun ni semakin berani utk mencuba... semakin bertanggungjawab... kanak2 lah katakan... mana lah nak matang sepenuhnya... pemikiran kanak2... jadi tak boleh lah kita mengharapkan yg terlalu besar... agaknya masa kita kanak2 dulu pun rasa nak main jer lebih...hehehe

Tahun ni untuk permulaan... Hazim sama2 wat persembahan action song utk Mesyuarat agung PIBG at my school... katanya Hazim dah berani n x malu utk naik ke pentas lagi... Senang hati mama dengar...

Hazim juga semakin berani mencuba... pantang ada kuiz yg disoal semasa perhimpunan... cepat2 dia jawab soalan...

Utk permulaan ... Bulan Bahasa Inggeris... bila cikgu BI soh murid thn 2 nyatakan 2 things in the classroom.... laju jer Hazim angkat tgn naik atas stage bg jawapan... sayang hadiah yg dia dapat kena curi oleh murid lain... maybe berkenan ngn hadiah tuh... yg membuat aku turut bersedih bila hazim excited nak tunjukkan kat papanya... puas cari x jumpa... sedih sgt... hazim memangis sambil baca doa spy xder lagi orang yg curi barangnya...huhuhu

Sudahnya aku tanya cikgi BI tu kalau ada hadiah lebih aku nak beli bg kat Hazim... Syukur masih ada rezeki Hazim... cikgu BI tu replace jer yg baru... TQ Teacher Deva....

Semlm hari Isnin dapat plak tempat pertama utk kuiz bln Bahasa Malaysia utk thn 2

mamanya malas nak bangun snap dr depan
kang ada plak yg fikir mak nyer yg over excited anak dapat hadiah
Ngee~~
sudahnya hazim terlindung kat belakang tiang bendera

Hazim n hadiahnya
TAHNIAH!!!!

Hari ni plak ada aktiviti utk bulan matematik plak... Ada jer soalan masa perhimpunan pagi terus Hazim angkat tgn... dapat hadiah cam kat bwh ni
aku memang x tau pun dia dpt hadiah... bila dah blk n nak pg sekolah agama excited Hazim bg tau... katanya "Cikgu hairil Fitri tanya soalan... hazim jawablah... mesti papa gembirakan hazim dapat hadiah"...

tahniah utk hazim... next moga2 hazim akan success utk story telling plak...hari2 practise ngn cikgu BI... moga apa yg dirancangkan menjadi... Semoga hazim menjd seorg anak yg soleh n berjaya....AAMIIN
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~