Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 18 Mac 2013

Untuk Wanita di Luar Sana ~JOM JSD

 PM me jika berminat Jamu Susuk Dara Shila Romli
PENGGUNAAN UTK ISTERI
PARA2 ISTERI..BOLEH BACA SINI...CARA2 PENGGUNAAN JAMU SUSUK DARA..... for the starting dgalakkan u all mula dengan jamu susuk dara " RAHSIA MALAM PENGANTIN" sbb functionnya 2 in 1 superb. ini rawatan untuk 3 hari sahaja. after that u boleh continue setiap bulan or 3 bulan sekali dengan lebih ekonomi dan mampu miliki

1) JAMU PENGANTIN DARA RM 65 satu botol 10biji..... tuk 3 hari jer- first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (time pengambilan utk 1 mlm ni, x leh bersetubuh)...malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur... malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur...dan, dalam masa 72 jam pengambilan jamu pengantin ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba...genap 72 jam, harus korek n kluarkan pengantin tu...ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI

2) COKLAT LOVE HABIBI @ JAMU AKU DARA RM 48
{Jamu aku dara} yg ni kena mkn selepas 72 jam ambil pengantin....makan 2 biji pagi dan 2 biji malam untuk maintain ketat, tegangkan payudara dan punggung ~ boleh rasa ye berdenyut2 kat part tu especially yang dah jatuh akibat melahirkan dan menyusukan. then bagi haid teratur, meningkatkan nafsu syahwat....dan untuk stamina...tak da la letih lesu jer...
Kaedah makan JAMU AKU DARA tu ialah :-
1 botol yg pertama 10 hari, 2 biji pg 2 biji mlm...
pastu botol kedua 20 hari, 1 biji pg 1 biji mlm
pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari, 1 biji 1 hari

{Coklat Love Habibi}
Hari ke 4 baru makan COKLAT LOVE HABIBI
AMIK/COLEK coklat dgn sudu plastic kering. Pastu gentel2 agak2 besar hujung jari kelingking. Kunyah atau telan dgn air suam. 1 bj , 2 kali sehari. Siang dn malam. Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam. Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Period akan lancar mcm paip bocor. Darah beku semua hancur2.. mula2 je kena mkn lbh sikit.. pastu mkn berkurang. Jamu aku dara perlu dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, meleret, keputihan dll masalah. Tapi jika x de apa2 masalah nk mkn aku dara masa period pn blh. Malahan bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody.
semua jamu perlu diambil SELEPAS MAKAN YA.. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK sekurang-kurangnya 3 LITER sehari

3) MASKER VAGINA RM 25 sepeket.... disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala...masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2

UTK KETAT METAT PLAK..?? UTK PANDUAN MUDAH..**KALAU FARAJ TRLALU LONGGAR, KENA REPAIR DGN JAMU PENGNTIN DARA. KENA ULANG PAKAI SEBULAN SEKALI.. **KLAU LONGGAR SIKIT.. KENA PAKAI JAMU PENGNTIN DARA, ULANG PAKAI SETIAP 3 BLN SEKALI.. **KLAU FARAJ MSH OK.. SEDAP2 JER.. CUMA NK RASA MACAM PENGANTIN BARU.. BLE PAKAI JAMU PENGNTIN DARA, ULANG PAKAI SETIAP 4-5 BLN SEKALI...TAPI APA2 PONG.. KENA TNGOK GAK CARA PENGGUNAAN FARAJ TU SENDIRI.. KLAU DPT HUBBY JENIS PNTANG TERCUIT TARIK MASUK BILIK...!! MAYBE KENA ULANG PAKAI LBH KERAP...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~