Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 29 Mac 2013

Testimoni Diri Sendiri ~Coklat Love habibi (CLH) JSD

Hari ni nak syer testimoni diri sndiri lagi...

Actually saya ni memang yg jenis tak suka makn jamu... Tapi bila bersalin kan anak yg ke 3 ni mak jagakan... so dia tanyalah saya ada makan apa2 jamu tak untuk jaga dalam badan kita...

Dgn slamber jer tau jawab... xder... mula2 rasa cam x kisah pun... rasa kuat lagi...

Tapi bila dah habis cuti 3 bulan... dah start ngajar balik.. masa tu keje mula rasa berlambak... mana nak handle anak kecik yg suka berjaga malam... mula lah rasa badan sgt2 lesu... letih n penat memanjang...

So terfikir time tu nak tanya Ummu JsDara... ada tak JSD yg bagi kan tenaga... that time dia syorkan JJC n JAD... tapi sekarang saya dah mkn CLH ni... badan rasa amat ringan... bangun pagi pun segar jer... masalah angin pun dah berkurang...

My hubby pun makan sama... memang dia pun percaya keberkesanan produk JSD... memang angin2 dalam badan mudah keluar...

Jadi yg ada masalah susah kentut, susah sendawa, rasa badan berangin jer... JOM kita cuba atasi dengan Coklat love habibu (CLH)... In Shaa Allah dgn izin dari Nya.. kita lebih sihat n cergas....

CARA MAKAN COKLAT LOVE HABIBI (CLH)

AMIK/COLEK coklat dgn sudu plastic kering. Pastu gentel2 agak2 besar hujung jari kelingking. Kunyah atau telan dgn air suam. 1 bj , 2 kali sehari. Siang dn malam

Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam. Boleh juga diganti sebagai kudap kudap. Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin), Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Coklat love habibi bole dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, meleret dll masalah. Tapi jika x de apa2 masalah nk mkn CLH masa period pn blh. Malahan bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody..

**** CLH x BOLEH KENA AIR..


Berminat pm me segera kat FB rafshila romli
dan juga jamu susuk dara Shila Romli

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~