Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 28 April 2013

24/11/2012 ~ 24/4/2013 #5Month's

Dah lama tak update blog... hampir sebulan gitu... Sibuk ngn jadual sekolah yg padat... sibuk juga ber JSD... kadang COD n jumpa customer yg berminat untuk menggunakan produk2 JAMU SUSUK DARA yg hebat tak terkata... sempat gak promote...hehehe

anak dara ni dah pun cukup 5 bulan hari rabu lepas... see the latest Saffa Ridhwah

dah pun boleh main2 guna walker
mama pun blh wat keje sket
kalau tak melekat cam ada gam
mulut makin byk bunyi 
dah pandai tgk luar... kekonon nangis nak minta keluar
makin hari makin banyak keletah
semoga membesar jadi anak yg solehah n berjaya dalam kehidupan kamu nanti
AAMIIN

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~