Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 13 Julai 2013

Saffa Ridhwah 7month's

dah lama tak update... so nak tempek2 gambar jer lah.


diam tak diam dah nak masuk 8bulan dah umur Saffa
baru nak update sal dia umur 7 bulan
merangkak memang dah laju
tapi still x dapat duduk ngn betul lagi

mood berjalan2 @AEON Bukit Indah
Anak dara mama memang suka berjalan2


Sangat2 suka tengok gambar ni

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~