Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 31 Julai 2013

Jom tambah pendapatan bersama JAMU SUSUK DARA (JSD)

hari nak mengajak kawan2 yang berminat untuk menambah pendapatan... meningkatkan ekonomi keluarga... alang2 ada FB... ada internet... tak salah kita menggunakan kemudahan yg ada dengan menambah pendapatan kita...

jadi jangan segan add saya ni FB ni https://www.facebook.com/rafshila pastu inbox k...

Jom tambah pendapatan di bulan ramadhan ini... Jom ramai2 tingkatkan ekonomi kita.. 
Pm me or call or whatsapp ke 0197725730
JOM daftar sebagai Agen Jamu Susuk Dara...

apa keistimewaannye nak jadi agen ni,,
1. register rm100 (tambahan pos ss rm11,sm rm 7) terus dpt less 20% pembelian produk JSD
2. xda modal.. xpa.. blh buat dropship.. (pack brg, pos brg dan htr brg sy yg buatkn)
3. senang sgt2.. duk ngadap laptop or komputer sambil berFB tau...
4. sambil FB sambil dpt RM tau.. sambil tu dpt gak rs kepuasan hati dpt menolong org selesaikan mslh dalaman..
5.. niat kite btul, maka btul lah dan jaya lah JSD kite

jom inbox sy sepantas kilat... tinggal brp hari jer lg nih .
jom sertai ahli keluarga JSD pm / sms / whatsapp :- 0197725730

Dengan modal serendah RM 100 anda dibekalkan dengan :

3 KOTAK BERYNA - TERMASUK KOS POS!!! (Nilai pasaran RM114 tanpa KOS POS RM7 utk semenanjung atau RM11 utk sabah sarawak)

KEUNTUNGAN 20%
APA NAK TUNGGU LAGI???
BERMULA LAH DARI LANGKAH PERTAMA!!
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~