Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 5 Oktober 2013

kursus kssr rbt tahun 4 2014 (2~5 okt 2013)

As salam semua... hari Isnin dapat surat dr gpk 1 perlu pg kursus rbt thn 4 2014 di dewan SK Angkatan Tentera... ni lah pertama kali ke sana... even sek kat dlm jb... x tau pun kat ne...hehe


Sudahnya survey dulu sblm pg.. tp akhirnya my hubby yg hntr coz dia ambk cuti sbb xde yg blh hntr n ambk hazim pg balik sek... sudahnya my hubby yg hntr ambk... bahagianya rasa...

Hari ni hr terakhir.. br drve sndr.. sbnya my hubby keje.. jom lihat hasil kerja khusus dari hari pertama ke hari ke4...

hari pertama dengar2 org bercerita tentang standard kurikulum rbt thn 4...

hari ke 2 ramai2 buat projek eksperimental dari straw... buat meja dan projek utk  x bagi telur pecah...

..excited cikgu2 buat meja..
yg pasti tak nak meja tu tumbang bila letak bata
dan keputusannya meja tu still kukuh lps letak 2 bata

our keja khusus

salah satu projek x bg telur pecah
telur ada kat dalam straw
nak best... sepatutnya jatuhkan dr bangunan tingkat 3

sambung esok utk hari kedua kursus
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~