Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 13 April 2014

berhabuknya... bersawang lagi...

dah lama .sangat tak update blog ni...
sejak perut makin membesar...
ditambah lagi berpindah rumah... memang x sempat nak update
dah tu plak kat taman yg baru ni internet utk area rumah xde... dah cuba untuk dftr unifi... xde dalam kawasan.. yg lain lemau n lambat sesangat... boleh diharap sikit pada DIGI..
tu pun kadang2 ada... kadang xde..

niat nak aktif semula berblogging... harap2 ada lah masa nanti utk blog kesayangan ni... banyak kenangan n cerita di dalam ni...




Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~